Nämä kaikki voisi varmaan kiteyttää yhteen. Tiedättehän sen, kun saat jostain hiukan ylimääräistä rahaa, niin AINA hajoaa jotain. Jos saat satasen, hajoaa kengät. Jos tonnin, niin silloin menee auto rikki ja pesukone prakaa. Sitten kun saat hiukan salaa jemmattua rahaa jotain remonttia varten, niin kappas kun kaikki muukin tuntuu lahoavan käsiin.

DSC00458.jpg

Tässä on nyt mennyt puolisen vuotta, kun rahavarastossa on käynyt pyörre. Autoissa on ollut yhtä sun toista ei niin pientä vikaa. Ja molemmissa vielä huollot päälle. Lähiseudun autokorjaamot ovat tulleet tutuksi, vähän liiankin. Ja tiedättehän, ettei satasella sanota kun "päivää" ovella. Nyt kun molemmat autot ovat käyneet useamman kierroksen korjaamoilla, keksii Farmin laki uusia juttuja. Se klapikone mikä ostettiin joululahjaksi. No, siitä katkesi kuljettimen hihna heti kättelyssä. Uusi on tilattu, mutta missä lie viipyy. Jouduttiin tilaamaan klapikuorma paikalliselta yrittäjältä. No siltä yrittäjältä hajosi selkä ja traktori. Sai hän sen verran tuotua, ettei nyt ihan palelluta. Loppuja odotellessa täytyy kantaa pienempiä sylillisiä uuniin.

Ja tällain sunnuntaiaamun ratoksi sanoi vesipumppu sopimuksen irti. Onneksi sain sen verran toimimaan, että aamukahvivedet sai hanasta. Vessan huuhteluun haettiinkin sitten vedet hevosilta. Ja lisää kahvivettä naapurista. Uusi pumppu on onneksi jo ostettuna, muttei se tietenkään mene paikoilleen heittämällä. Tarvitaan putkimies. Se saa odottaa arkeen, sillä maalla onneksi on vaihtoehtoisia ratkaisuja käytettävissä. Seuraavana aletaan sulattamaan uppopumppua irti jäätiköstä. Se kun oli unohtunut tuohon pihalle. Saunassa on vielä padassa hiukan vettä, niin saadaan sulatustarpeita. Sitten vaan uppopumppu kaivoon, töpseli seinään ja taas vesi kulkee. Ei ehkä sisälle asti, mutta ämpäriin kuitenkin.