Pitihän sitä kissalle ristiäiset järjestää, jotta saatiin taas jotain aihetta juhlaan. Kutstuttuna olivat sylikummi ja toinen kummi, pappi (joka ei kuulu kirkkoon) ja hänen airueensa. Nimeksi tuli Helka(tti). Sai nimensä siitä, kun hyppäsi kumminsa selkään kärpästä jahdatessaan. Onnistunut nimivalinta. Minttu-koira seurasi kastetoimitusta kovin huolestuneena, ettei vaan hänen kissanpentuaan nyt kiusattaisi. Pappi piti niin hienon puheen, ettei naurulta meinannut loppua tulla. Hilja-kissakin alkaa jo sopeutua uuten tulokkaaseen. Pystyvät jo nukkumaan melko lähekkäin.

DSC07979.jpg

Ilma on muuttunut jo kovin syksyiseksi. Toisalta hyvä niin, saa tehtyä noita katonalushommia. Aurinkoisella kelillä kun ei millään malttaisi olla sisällä. Varustehuoneen lattia tuli vihdoin ja viimein korjattua ihan kunnolla. Sieltä kun puuttui meidän tänne muuttaessa ISO pala lattiaa. Aluksi siinä oli vain levyjä lattianvirkaa toimittamassa, mutta nyt on kunnon pito askeleelle. Samalla tuli laajennettua autotallia eli yksi seinä purettu ja toinen rakennettu. Vielä pitäisi saada tavarat paikoilleen johonkin järkevään järjestykseen.

13923391_1122645281114597_83524635593240

Hirvikärpäspirulaiset ovat heränneet. Tai mitä ne sitten tekeekään, kun ne alkaa etsiä isäntäeläimiä. Muutaman olen jo kaivanut hiuksista mustikkaretken päätteeksi. On ne vaan iljettäviä. Isäntä uhkasi nukkua olohuoneen lattialla, jos niitä vielä paljonkin löytyy. Vaan ei se mikään ihme ole, jos mukaani tarttuvat, sellaisia pusikoita taas tullut rymyttyä kanttarellikätköjen toivossa. Mitäs muuta.. no, yksi pikkukukoista sai uuden kodin. Toivottavasti pysyy kilttinä ja pääsee jatkamaan sukuaan. Louho on vielä muutaman viikon kotona ja palaa sitten takaisin talvitalliin. Laidun alkaakin olla jo aika loppuunkaluttu, joten olen jo aloittanut lisäruuan annon. Kai sitä vaan pitää siirtää itsensä syys-tilaan ja ruettava kaivamaan lisää vaatteita päälle. Mutta mikäs sen hienompaa, kun saa laittaa villasukat jalkaan ja kaivaa takin esille.

14022261_1122685941110531_87309905841809