Tuo lehmäkuume on äitynyt aika pahaksi. Nyt odotellaan Kyllikki-lehmää poikivaksi ja toivotaan sormet ja varpaat ristissä, että sieltä tulisi tyttövasikka. Jos tuleekin sonni, niin sitten tarvitsee vain odottaa kevättä ja laittaa sitten ilmoitus vasikanostohalukkuudesta. Pelkkää odottamista on farmarin elämä. Milloin sitä odottaa jotain poikivaksi, milloin sadetta loppuvaksi, milloin tilipäivää ja toisena päivänä odottaa jo kesää. Pihatto on vieläkin vaiheessa, mutta eiköhän tuo rupea edistymään piankin, kun sain kaapattua isännältä pakettiauton käyttöön. Tänään on sitten retki puutavarataloon. Tarvitaan maatilavaneria (paljon!) ja ehkä hiukan lautaa..

Santeri-koiralla on tänään jännä päivä. Mennään porukalla eläinlääkäriin ja sitten voikin illalla lauleskella " kulkuset, kulkuset, ei enää helkkäile. Pienet pissapisarat ei enää lentele". Eli pallinpoisto on edessä. Santeri on satunnaisesti ruennut merkkailemaan sisälle, joten se touhu saa loppua heti alkuunsa. Saadaan nauttia ainakin yksi ilta rauhallisesta koirasta. Samalla reissulla tarkastetaan Minttu-koiran epilepsia lääkitys ja käydään moikkaamassa kaveria. Kaverilla on kuulema kaksi kissanpentua, joten taas tarvitaan jäitä hattuun, ettei kissakuume iske.

Pihaton kanssa pitää nyt hoppuilla, sillä näyttäisi siltä, että meille tulee poni. Ihan vaan lainaan ja hoitoon. Isot hevoset ovat alkaneet kiiusaamaan naapurin ponia, joten evakkoretki farmille on edessä. Katsotaan, sopeutuuko meidän laumaan paremmin. Nyt täytyy lähteä mittailemaan hevoskopin seiniä, että osaa ostaa oikean määrän levyä. Palataan aiheeseen kun jotain taas tapahtuu..