Kokeileva huovutus jatkui ja joululahjoja alkoi valmistua. Kuvia ei nyt uskalla laittaa, ettei lahjat paljastu ennen joulua.

Heikkipässin talja saapui kotiin. 30e maksoi työ ja postikulut päälle. Jotta ne Ikean taljat, vaikka pörröisiä ovatkin, tuskin ovat kotimaista, saati pohjoismaista tuotantoa. Yllättävän iso tuosta taljasta tuli, vaan olihan  se Heikkikin iso poika. Emänsä kokoinen. Nyt olenkin sitten nukkunut iltaisin Heikin päällä. Tarkoituksena kylläkin antaa aivoille tv-lobotomiaa, mutta minulla on semmoinen taipumus, että nukahdan heti kun heittäydyn vaakatasoon. Pitää varmaan rueta katsomaan televisiota seisten. Mutta kun Heikki on niin mukavan lämmin ja pehmoinen selän alla..

Farmilla on ollut tapana tehdä remonttia sisällä joulukuussa. Muutama päivä sitten ajattelin, että tänä vuonna tuleekin helpot jouluvalmistelut, kun ei tarvitse kiirehtiä remontteja. Toisin kävi. Tiskipöydän alta on yksi putkiliitos vuotanut vettä kaappien taakse ja lattian väliin. Siispä perinteet jatkuvat ja nyt alkaa keittiön lattian purku. Toivottavasti ei ole isoa hallaa tehnyt.