Mä olen nyt liki fanaattisesti tehnyt noita tossuja ja pipoja.

Lämmittänyt saunaa ja padassa vettä. Hangannut, hieronut, painellut ja puristellut villaa.

Melkoisia roiskeita on tullut valmiiksi tuotteiksi. Eli en ole ollut tyytyväinen lopputulokseen. Paitsi yhteen hattuun, joka on ihan mun näköinen!

DSC02443.jpg

Pääsiäistä odotellessa

Valitin kaverille villan huopumattomuutta ja sieltähän se kuningasidea tuli. Pistä ne pesukoneeseen ja linkous päälle. Minä innoissani tästä kuningasideasta tein vielä yhden hatun ja tungin kaikki luomukseni pesukoneeseen. 60*c, pikaohjelma ilman pesuainetta  ja linkousnappi pohjaan. Kyllä huopui. Vähän liikaakin. Koneen lopetettua ohjelman, isännälle tehdyt 4 numeroa liian isot kippuräkärkitossut olivat muuttuneet lasten tossuiksi ja ne mitkä oli tarkoitettu pienemmälle jalalle, olivat lähinnä kokoa pikkulapsi. Siis takaisin huovuttamaan ja tekemään parempia suunnitelmia huopumisen osalta. Nyt ei kyllä jaksa enää tuolla saunalla pelata, joten siirryn suihkukoppiin askartelemaan. Ahdastahan siellä on, mutta olkoon.

DSC02451.jpg

Tässä samalla muotilla tehty hattu, Pesukoneen kautta pieneni

Tossuilua siis. Kevyt huovutus suihkukopissa, kumisaappaat sisään ja pesukoneeseen. Vähän jännitti, kestääkö kone kumpparirallin. Hyvin kesti ja hyvät tuli. Nyt alkaa tehtailu. Paitsi että kohta tarvitsee karstata lisää villaa.